Cautare

23859 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (4.90 secunde)
(1) al Constitutiei Romaniei, care stipuleaza: "Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim ministru, in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament".
In Arad, presedintele PDL al CJ, Nicolae Iotcu, are deja peste 50% in sondajele PSD, care crediteaza USL, la votul politic, cu o medie de 52% in judet.
Presedintele doreste ca prevederile ce decurg din Acordul de guvernanta fiscala - deficit structural de 0,5 la suta si datorie publica de cel mult 60% din PIB - sa fie inscrise in Constitutie.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei. ... "Blestemul" juratului stramb pe Biblie l-ar putea afecta pe presedintele Romaniei.
Si el a respectat demnitatea functiei de Presedinte al Romaniei. In schimb, Traian Basescu face in 2014 ce a facut si la alegerile din 2008, si la cele din 2012.
93/2012 introducand intre conditiile de numire a candidatilor la calitatea de membru al Autoritatii de Supraveghere Financiara experienta profesionala de minim 7 ani, in domeniul financiar, al institutiilor de credit si/sau al institutiilor financiare nebancare, pentru membrii care formeaza conducerea executiva.
"Am decis recuperarea din conturile autoritatilor locale a sumelor distribuite prin HG 255/2012, acea hotarare prin care s-au alocat din fondul de rezerva bani catre autoritati locale de catre fostul guvern aflat in functie", a declarat premierul Victor Ponta.
Daca aceste afirmatii ar fi fost rostite (asa cum s-a intamplat incepand din luna iulie 2012) de lideri PDL sau Traian Basescu, nu ar fi fost tratate decat ceea ce si sunt:
La inceputul lunii decembrie, Sergiu Nicolaescu, care in legislatura 2008-2012 a fost senator PSD, le multumea colegilor in ultima sedinta de plen a Camerei superioare a Parlamentului pentru anii petrecuti impreuna, anuntand ca nu a mai dorit sa candideze la alegerile din 9 decembrie pentru ca a vrut ca anii "putini de trait" care i-au mai ramas sa ii termine in profesia sa.
Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a adresat o scrisoare deschisa liderilor liberali si social-democrati prin care le recomanda sa formeze Alianta Social-Liberala, cu un program politic comun.
Geoana poate ajunge la Cotroceni pentru cinci ani daca este suspendat Basescu Varianta suspendarii pana in 2012 a presedintelui Traian Basescu ar fi cea mai probabila sa il aduca pe Mircea Geoana in functia de sef al statului pentru un mandat de cinci ani, sustine, intr-o postare pe blog, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
PDL va castiga alegerile din 2012 Presedintele PDL, Emil Boc sustine ca formatiunea pe care o conduce va castiga alegerile "pentru ca face o alta politica decat celelalte partide". ... "Alegerile din 2012 trebuie pregatite si mai bine pentru ca vor fi primul pas pentru pozitionarea viitoarei guvernari.
PNL si PSD scot la mezat scaunele de senator si deputat pentru 2012, in schimbul "lepadarii" democrat-liberalilor de Emil Boc. ... Cine pleaca acum din PDL si se alatura opozitiei isi va pastra fotoliul de senator sau deputat si dupa 2012.
Parlamentul a respins joi motiunea de cenzura "Dupa 22 de ani, democratia in pericol" initiata de Opozitie ca urmare a angajarii raspunderii Guvernului asupra legii privind comasarea alegerilor in anul 2012.
Astfel, Senatul a decis, luni, la propunerea grupurilor PSD si PNL, infintarea unei Comisii de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, in perioada 2009-2012, in pofida opozitiei parlamentarilor Puterii.
UPDATE 12:40 Judecatorii Curtii Constitutionale au luat o pauza din sedinta extraordinara pentru REFERENDUM 2012, anunta Romania TV UPDATE 11:30 Curtea Constitutionala a primit de la Parchet O INFORMARE privind ancheta in cazul listelor electorale si nu listele, scrie Mediafax UPDATE 10:30 Informatii contradictorii!
Sub titlul glorios de unificare a dreptei asistam, de fapt, la o tradare pe fata a romanilor care una au votat in 2012 si alta primesc acum, iar consecintele acestei aliante se resimt, in primul rand, pe plan local.
In perioada mai 2012 - august 2014, Romania a incasat peste 5,5 miliarde de euro din fondurile structurale si de coeziune. Asta in timp ce in perioada ianuarie 2007 - mai 2012, Romania a incasat doar 1,43 miliarde de euro!
Tranzitia de la televiziunea analogica la cea digitala se va realiza in Romania pana in 2012. ... Prezent la Conferinta Regionala pentru Radiocomunicatii de la Geneva, presedintele IGCTI, Catalin Marinescu, a declarat ca aceasta tranzitie trebuie sa se realizeze pana in 2012, potrivit normelor UE.
Guvernarea PDL nu dispune de un program de relansare economica Guvernarea PDL nu dispune de un program de relansare economica, ci numai de un set de taieri bugetare in sectorul public, cu grave efecte in domeniile educatiei, sanatatii, infrastructurii, in asteptarea "inspiratiei" unor investitori straini care sa ne aduca o crestere economica sanatoasa, sustine presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
google-analytics.com